Οι πελάτες μας έχουν δικαίωμα στο ανώτατο, αισθητικά και ποιοτικά, αποτέλεσμα και αυτό επηρεάζει κάθε μας απόφαση.

Από την ίδρυσή της το 1989, η Plastimak έχει αποκτήσει μακροχρόνια ιστορία και ειδίκευση στη φλεξογραφική εκτύπωση, το λαμινάρισμα, τη ρολοκοπή και τη σακουλοποίηση εύκαμπτων υλικών συσκευασίας.

Η Plastimak, ως μία από τις πλέον καταξιωμένες εταιρίες στον κλάδο των υλικών εύκαμπτης συσκευασίας, συνδυάζει την τεχνογνωσία και το τεχνολογικό υπόβαθρο που χρειάζεται η επιχείρησή σας για να μετατρέψει τη συσκευασία σε ένα εργαλείο marketing, προσθέτοντας υπεραξία στο ίδιο σας το προϊόν.

Ο πελάτης αποτελεί τη βάση γύρω από την οποία έχουμε χτίσει τη διαδικασία παραγωγής μας, καθώς και τις αξίες μας.

Η Plastimak έχει ολοκληρώσει μεγάλες επενδύσεις, με αποτέλεσμα σήμερα να διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, άρτια εξοπλισμένες με μηχανολογικό εξοπλισμό υψηλού αυτοματισμού και ακρίβειας, μεγάλης παραγωγικότητας και υψηλών ποιοτικών δυνατοτήτων.

Οι παραγωγικές μας ικανότητες εξελίσσονται ταυτόχρονα με βελτιστοποιήσεις των πρακτικών μας ως προς την υγιεινή και την ασφάλεια των τροφίμων. Δεν αρκούμαστε μόνο στη συμμόρφωση της εταιρίας με το αντίστοιχο Ευρωπαϊκό νομικό πλαίσιο, αλλά προχωρούμε ένα βήμα παραπάνω, δημιουργώντας ένα προϊόν το οποίο αποτελεί πρότυπο ποιότητας και ασφάλειας, όπως αποδεικνύουν και οι πιστοποιήσεις μας.